fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Fitnessplate 4D 

 februari 12, 2022

Skriven av:  vibrationsplattor

Fitnessplate 4D är en komplett vibrationsplatta som erbjuder olika behandlingar för fettförbränning, dränering av lymfsystemet och smärtlindring. Plattan har fyra olika behandlingslägen: massage, vibration, värme och is. Massageläget hjälper till att stimulera lymfsystemet och förbättra cirkulationen. Vibrationsläget hjälper till att bränna fett och kalorier. Värmeläget hjälper till att slappna av i musklerna och lindra smärta. Isläget hjälper till att minska inflammation och svullnad.

Fitnessplate 4D är en komplett vibrationsplatta som kan hjälpa till med fettförbränning, dränering av lymfsystemet och smärtlindring. Den har visat sig vara en topprestanda i jämförelse med andra vibrationsplattor på marknaden och kommer garanterat att hjälpa dig att nå dina fitnessmål.

Fitnessplate 4D har 10 000 nöjda användare som rekommenderar den som den bästa vibrationsplattan för fettförbränning, lymfsystem och smärtbehandling.

NU ännu mer nedsatt pris på Fitness Plate Future 4D

Använd vår rabattkod: VIBRADEAL

Fitnessplate 4D vibrationsplatta har fått många positiva recensioner från nöjda användare som rekommenderar den som den bästa vibrationsplattan på marknaden.

Fitnessplate 4D är en fitnessmaskin av professionell kvalitet som använder högkvalitativ teknik och ingenjörskonst för att ge enastående resultat. Tillverkarna erbjuder gratis frakt och utmärkt kundtjänst.

  • 10 minuters träning motsvarar 60 minuters rörelseträning på gymmet
fitnessplate 4d bluetooth

Ökar förbränning och stärker dina muskler

Fitnessplate 4D-vibrationsplatta har många fördelar, bland annat att stärka musklerna och öka ämnesomsättningen. Den bidrar också till att förbättra lymfedräneringen och lindra smärta.


Plattan har fyra olika behandlingslägen: massage, vibration, värme och is.


Massageläget hjälper till att stimulera lymfsystemet och förbättra cirkulationen. 


Vibrationsläget hjälper till att bränna fett och kalorier.


Värmeläget hjälper till att slappna av i musklerna och lindra smärta.


Isläget hjälper till att minska inflammation och svullnad.


Upp och ned rörelser stärker upp dina små muskler i kroppen. Små muskler är viktiga för den allmänna hälsan och konditionen. Rörelser uppåt och nedåt på Fitnessplate 4D vibrationsplattan hjälper till att stärka dessa muskler, vilket kan leda till bättre hälsa och bättre kondition.


Fitnessplate 4D vibrationsplatta är ett utmärkt verktyg för att snabbt gå ner i vikt. Rörelserna uppåt och nedåt tränar de små musklerna i kroppen, vilket leder till bättre hälsa och kondition. Även utmärkt för rehab!

Använd rabattkoden: VIBRADEAL

Behandlar Artros och värk


Ett viktigt program att jobba med för personer med värkproblematik, exempelvis artros. Mikrovibrationerna hjälper till att förbättra blodcirkulationen och stärka lymfsystemet. Detta kan vara bra för personer med smärtproblem, t.ex. artros.


Lymfdränage och balansträning


Sidorörelser har visat sig vara mycket effektiva när det gäller att aktivera lymfsystemet för att skapa lymfdränering. Detta bidrar till att minska mängden vätskeansamling i vävnaderna, vilket kan bidra till att minska inflammation och svullnad.

Sidorörelser har visat sig vara mycket effektiva när det gäller att aktivera lymfsystemet och dränera överflödig vätska från vävnaderna. Detta kan vara till stor hjälp vid lymfödem eller lipödem. Laterala rörelser bidrar till att skapa en extra dimension av oregelbundenhet som kan vara till stor hjälp vid balansträning.

Den ger också ett mycket bra träningspass för knän, fotleder, vader, lår, höfter och sätesmuskler. Detta gör laterala rörelser till ett utmärkt val för allmän kondition och balansträning.


Maximera ditt lymfsystem

Lymfsystemet är ett nätverk av lymfkärl som transporterar lymfan. Denna vätska hjälper till att avlägsna avfallsprodukter och överskottsvätska från vävnaderna. I lymfsystemet ingår också olika organ, till exempel mjälte och diafragma.

Lymfsystemet är oerhört viktigt för kroppens välbefinnande. Vibrationer öppnar upp flödet i våra vävnader, förbättrar lymfsystemet och kan bidra till detta:

- genom att förbättra dräneringen bidrar det till att minska inflammation och svullnad i vävnaderna

- det ger ett bra träningspass för knän, fotleder, vader, lår, höfter och sätesmuskler

- den kan förbättra den allmänna konditionen och balansträningen

  • Rensar slaggprodukter
  • Rensar bort överskottsvätska
  • Förbättrar immunförsvaret
  • Minskar svullnader
  • Minskar stelhet
  • Minskade problem med svamp

Både vibrationsträning och lymfmassage är välkända metoder för att förbättra lymfflödet och lymfsystemet. Vibrationsträning är ett mycket effektivt sätt att stimulera lymfkärlen och förbättra dräneringen. Lymfmassage kan också vara till stor hjälp för att dränera överflödig vätska från vävnaderna.

 

Använd rabattkoden: VIBRADEAL

vibrationsplattor


Vibrationsplattor

Fler inlägg:

Kommentera:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kom i Kontakt med oss

0 of 350