fbpx

VibrationsplatTA 4D

Hitta de bästa vibrationsplattorna

Vad är en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta är ett smidigt och stabilt träningsredskap som dessutom tar upp lite plats. Tack vare en inbyggd motor kan intensiteten regleras till önskad nivå och passar därför personer med olika förutsättningar. 

Glöm inte rabattkoden: vibradeal

Stärker muskler och leder med låg belastning
Reducerar celluliter
Kan vid regelbundet användande hjälpa dig att gå ner i vikt
Ger god träning för att stärka muskulaturen vid benskörhet och i bäckenbotten
Sätter fart på lymfsystemet och bidrar till allmänt god hälsa genom ökad blodcirkulation

Rekommenderas av läkare och sjukgymnaster för personer med värk i leder samt mot Atros

svenska
suomi
norsk
dansk
thailändska

4d vibrationsplattOR GER än MER MÅNGSIDIG VIBRATIONSTRÄNING och lämpar sig väl vid rehab

FitnessPlate-4D: Denna vibrationsplatta är perfekt för förbränning, lymfsystemet och för värkbehandling. Detta är en testvinnande produkt med många användningsområden.

FitnessPlate-4D har tre olika rörelsemönster, för att kunna erbjuda tre olika användningsområden. Sidorörelser för lymfsystemet, upp- och nedrörelser för träning och förbränning samt mikrovibrationer för artros och annan värk.

Här ingår dessutom många användbara tillbehör: motståndsband som ger en effektivare träning, instruktionsbok med övningar, PT-klocka och yogamatta.

FitnessPlate Future 4D

  • Mikrovibrationer (linear vibration)
  • Svängningar (oscillation)
  • Sidorörelser (horizontal)
  • Max användarvikt: 150 kg
  • Produktens vikt: 21 kg
  • Mått: 79 x 46 x 18,5 cm
  • Program: Tre motorer och sju olika program
  • Hastigheter: 60
  • Hz: 6,4 – 10 Hz vid svängningar, 20 – 40 Hz vid linjära vibrationer
  • Kapacitet: 3000 W
fitnessplate 4d bäst i test

ANVÄND RABATTKODEN: VIBRADEAL FÖR 27% RABATT

Lymfsystem

Sidorörelser är väldigt effektivt för att aktivera lymfsystemet, vilket i sin tur ger en lymfdränage. Detta är bra vid till exempel lymfödem eller lipödem. Sidorörelserna skapar även en extra dimension av oregelbundenhet, vilket är bra vid balansträning.

Dessa sidorörelser passar även bra om du vill träna knän, fotleder, lårmuskler, vadmuskler, höfter eller sätesmuskler.

Träning och förbränning

Upp- och nedrörelser stärker dina små muskler, och eftersom du jobbar med många muskler på samma gång så ökar även förbränningen – och efterförbränningen förbättras. Denna vibrationsplatta passar alltså perfekt även för träning.

10 minuters träning på vibrationsplattan motsvarar hela 60 minuters rörelseträning på gym. Vibrationsplattan erbjuder ett enkelt sätt att träna hemma, effektivare och skonsammare.

Artros och annan värk

Med små och djupa mikrovibrationer ökar din blodcirkulation, och lymfsystemet förstärks. Detta är bra för den som har problem med värk, till exempel artros.

Författare

Sofi Isaksson är hjärnan bakom vibrationsplattor.nu, denna webbplats som informerar och rekommenderar de bästa vibrationsplattorna. Sofi är extremt passionerad av fitness och hälsa, och hon älskar att dela med sig av sin kunskap till andra. Sofi bor i Hakkas, en liten stad i Gällivare kommun, med sin man och två barn. Sofi arbetar som grafisk designer och bloggare.

Författare Sofi Isaksson

Inlägg och mer information om vibrationsplattor

Fitnessplate Future 3D


Fitnessplate Future 3D är en vibrationsplatta som genererar både 3D-rörelser och oscillationer (svängningar). Den kombinerar alltså 3D-vibrationer och svängningar, vilket gör den till ett träningsredskap med dubbla syften.Den har tre inställningar för 15-minuters schemaläggning med fast tid. Du kan också justera tiden och hastigheten manuellt.Den har en handkontroll som ser

Läs Mer
Fitnessplate Future 3D

Fitness plate power


Med denna vibrationsplatta från TrendRehab så kan du ta din vibrationsträning till nästa nivå!Fitnessplate Power är det senaste tillskottet av vibrationsplattor. Den ligger mellan Fitnessplate Future 3D och 4D när det gäller prestanda, med en något mindre träningsyta och svagare motor än dessa två plattor. Den har dock en extra

Läs Mer
Fitness plate power

WeightWorlds Vibrationsplatta


Lätt smidig portabel Vibrationsplatta Det finns många olika vibrationsplattor, eller till och med gym som ger alternativ för att använda dessa. Men det kan kosta mycket och man kanske inte alltid har tiden i sig. Vi rekommenderar därför en lätt och portabel Vibrationsplatta från WeightWorld. Den är enkel att använda

Läs Mer
WeightWorlds Vibrationsplatta

Vibrationsplatta Köpguide


Du behöver tänka mycket när du väljer en vibrationsplatta, eftersom alla inköp kräver att du reflekterar över saker. Det finns många olika val av egenskaper som är viktiga att tänka på. I det här avsnittet går vi igenom de viktigaste faktorerna att tänka på innan du bestämmer dig för en vibrationsplatta.


Vilken typ av vibrationsplatta ska du satsa på?


Vibrationsplattor vibrerar inte på samma sätt. Linjär vibration och svängningar är de vanligaste modellerna. Den svängande (oscillerande) vibrationen går från sida till sida, som en gungbräda. Svängande (oscillerande) vibrationsplattor ger mer dynamisk träning än linjära vibrationsplattor. Plattorna fungerar utmärkt för viktminskning och låter inte så mycket som vibrationsplattor med linjära vibrationer. Linjär vibration rör sig uppifrån och ner. De har en högre hastighet än oscillerande vibrationsplattor, vilket gör att de ofta låter mer. Kombinationer av vibrationer kallas oftast 3D och 3D vibrationsplattor är värda att satsa på för mer flexibel träning, exempelvis ger de bättre spänst, bättre för att bygga muskler och dessutom utmärkta för att minska celluliter.


Vilken storlek på vibrationsplatta önskar du dig? 


Vibrationsplattans storlek är också viktig. Den ska vara tillräckligt bred för att du kan utföra de övningar du vill på programmet. Samtidigt måste den kunna få plats i ditt hem. Vibrationsmaskiner är ofta större i storlek och lämpar sig inte så bra i lägenheter, men passar utmärkt i villor och på gym. Vill du ha en väldigt portabel så finns miniplate som du hittar mer information om ovan.


Användarvänlighet 


Om du är nybörjare är det bättre att investera i en enkel design som sparar tid genom att lära dig att använda den. Är du däremot teknikintresserad och vill ha massa funktioner så rekommenderar vi vibrationsplatta 4D.


Designen


En vibrationsplatta bör ha ett bra design, eftersom den ofta står framme. Den ska passas in med resten av ditt hem. Om du inte har så mycket utrymme hemma, så kan du satsa på de mindre varianterna. Din preferensdesign avgör vilken design som passar dig bäst.


Prisklass


Priset är en av faktorerna som påverkar alla köp, beroende på vad det gäller. Vibrationsplattorna kan variera i prisklass och det är viktigt att du väljer den som passar just ditt budget. Vi anser att Fitnessplate Future 3D ligger på en mycket fördelaktig prisnivå, även fitnessplate 4D har blivit nedsatt i pris och är nu ett mycket bra alternativ med än fler finesser. 


Mer nytta för lymfsystemet

Att vibrationsplattan är utmärkt för lymfsystemet finns det många bevis för. Det finns fler bra produkter som hjälper lymfsystemet, exempelvis infrabastun

Vill du se massa vibrationsövningar?

Boken är skriven av de främsta experterna inom vibrationsträning och övningarna ger snabba resultat!

Copyright 2022 - All Rights Reserved.

SPARA 36% PÅ FITNESS PLATE 3D

Glöm ej ange rabattkoden vibradeal

i kassan för att få ut hela rabatten.