portabla vibrationsplattor

Hitta de bästa vibrationsplattorna

Vad är en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta är ett smidigt och stabilt träningsredskap som dessutom tar upp lite plats. Tack vare en inbyggd motor kan intensiteten regleras till önskad nivå och passar därför personer med olika förutsättningar. 

Stärker muskler och leder med låg belastning
Reducerar celluliter
Kan vid regelbundet användande hjälpa dig att gå ner i vikt
Ger god träning för att stärka muskulaturen vid benskörhet och i bäckenbotten
Sätter fart på lymfsystemet och bidrar till allmänt god hälsa genom ökad blodcirkulation

Rekommenderas av läkare och sjukgymnaster för personer med värk i leder samt mot Atros

svenska
suomi
norsk
dansk
thailändska

miniplate den portabla vibrationsplattan

Vill du gå ner i vikt samtidigt som du ökar din muskel- och ledstyrka? I så fall kan bärbara MiniPlate hjälpa dig!

MiniPlate är en typ av vibrationsplatta som har utformats för att användas i små rum där en större vibrationsplatta inte passar. Den är perfekt för personer som vill ha något mindre, mjukare och lättare än en vanlig vibrationsplatta. MiniPlate är hälften så tung och hälften så bred som en vanlig vibrationsplatta. Den väger endast 8 kg.

Miniplate

  • Vikt: 8 kg
  • Mått: 56x31x13
  • hastigheter: 30
  • Program: 4
  • Max användarvikt 120 kg
  • Antal motorer: 1

Miniplate - Den perfekta smidiga och lätta vibrationsplattan för högeffektiv träning. En mindre platta som lämpar sig för dig som främst vill träna de små musklerna och förbränna fett. Intensiteten i upp och ner rörelserna kan regleras i ett manuellt program. Trots den ringa storleken har Miniplate visat mycket goda träningsresultat. Endast 15 minuters träning motsvarar 30 minuter cirkelträning på gym! Styrkeband och fjärrkontoll medföljer.

miniplate vibrationsplatta

Träning och förbränning

Upp- och nedrörelser stärker dina små muskler, och eftersom du jobbar med många muskler på samma gång så ökar även förbränningen – och efterförbränningen förbättras. Denna vibrationsplatta passar alltså perfekt även för träning.

10 minuters träning på vibrationsplattan motsvarar hela 60 minuters rörelseträning på gym. Vibrationsplattan erbjuder ett enkelt sätt att träna hemma, effektivare och skonsammare.

Författare

Sofi Isaksson är hjärnan bakom vibrationsplattor.nu, denna webbplats som informerar och rekommenderar de bästa vibrationsplattorna. Sofi är extremt passionerad av fitness och hälsa, och hon älskar att dela med sig av sin kunskap till andra. Sofi bor i Hakkas, en liten stad i Gällivare kommun, med sin man och två barn. Sofi arbetar som grafisk designer och bloggare.

Författare Sofi Isaksson

Inlägg och mer information om vibrationsplattor

7 övningar med vibrationsplatta


Man kan träna på många olika sätt på en vibrationsplatta. De flesta vibrationsplattor har träningsband som kan användas för att träna armarna, men även många vanliga övningar passar perfekt att utföra på en vibrationsplatta. Fördelen med att göra övningarna på en vibrationsplatta är att de blir effektivare av vibrationerna.SE ALLT

Läs Mer
7 övningar med vibrationsplatta

Fitnessplate 4D


Fitnessplate 4D är en komplett vibrationsplatta som erbjuder olika behandlingar för fettförbränning, dränering av lymfsystemet och smärtlindring. Plattan har fyra olika behandlingslägen: massage, vibration, värme och is. Massageläget hjälper till att stimulera lymfsystemet och förbättra cirkulationen. Vibrationsläget hjälper till att bränna fett och kalorier. Värmeläget hjälper till att slappna av

Läs Mer
Fitnessplate 4D

Fitnessplate Future 3D


Fitnessplate Future 3D är en vibrationsplatta som genererar både 3D-rörelser och oscillationer (svängningar). Den kombinerar alltså 3D-vibrationer och svängningar, vilket gör den till ett träningsredskap med dubbla syften.Den har tre inställningar för 15-minuters schemaläggning med fast tid. Du kan också justera tiden och hastigheten manuellt.Den har en handkontroll som ser

Läs Mer
Fitnessplate Future 3D

Vibrationsplatta Köpguide


Du behöver tänka mycket när du väljer en vibrationsplatta, eftersom alla inköp kräver att du reflekterar över saker. Det finns många olika val av egenskaper som är viktiga att tänka på. I det här avsnittet går vi igenom de viktigaste faktorerna att tänka på innan du bestämmer dig för en vibrationsplatta.


Vilken typ av vibrationsplatta ska du satsa på?


Vibrationsplattor vibrerar inte på samma sätt. Linjär vibration och svängningar är de vanligaste modellerna. Den svängande (oscillerande) vibrationen går från sida till sida, som en gungbräda. Svängande (oscillerande) vibrationsplattor ger mer dynamisk träning än linjära vibrationsplattor. Plattorna fungerar utmärkt för viktminskning och låter inte så mycket som vibrationsplattor med linjära vibrationer. Linjär vibration rör sig uppifrån och ner. De har en högre hastighet än oscillerande vibrationsplattor, vilket gör att de ofta låter mer. Kombinationer av vibrationer kallas oftast 3D och 3D vibrationsplattor är värda att satsa på för mer flexibel träning, exempelvis ger de bättre spänst, bättre för att bygga muskler och dessutom utmärkta för att minska celluliter.


Vilken storlek på vibrationsplatta önskar du dig? 


Vibrationsplattans storlek är också viktig. Den ska vara tillräckligt bred för att du kan utföra de övningar du vill på programmet. Samtidigt måste den kunna få plats i ditt hem. Vibrationsmaskiner är ofta större i storlek och lämpar sig inte så bra i lägenheter, men passar utmärkt i villor och på gym. Vill du ha en väldigt portabel så finns miniplate som du hittar mer information om ovan.


Användarvänlighet 


Om du är nybörjare är det bättre att investera i en enkel design som sparar tid genom att lära dig att använda den. Är du däremot teknikintresserad och vill ha massa funktioner så rekommenderar vi vibrationsplatta 4D.


Designen


En vibrationsplatta bör ha ett bra design, eftersom den ofta står framme. Den ska passas in med resten av ditt hem. Om du inte har så mycket utrymme hemma, så kan du satsa på de mindre varianterna. Din preferensdesign avgör vilken design som passar dig bäst.


Prisklass


Priset är en av faktorerna som påverkar alla köp, beroende på vad det gäller. Vibrationsplattorna kan variera i prisklass och det är viktigt att du väljer den som passar just ditt budget. Vi anser att Fitnessplate Future 3D ligger på en mycket fördelaktig prisnivå, även fitnessplate 4D har blivit nedsatt i pris och är nu ett mycket bra alternativ med än fler finesser. 


Mer nytta för lymfsystemet

Att vibrationsplattan är utmärkt för lymfsystemet finns det många bevis för. Det finns fler bra produkter som hjälper lymfsystemet, exempelvis infrabastun

Vill du se massa vibrationsövningar?

Boken är skriven av de främsta experterna inom vibrationsträning och övningarna ger snabba resultat!

Copyright 2022 - All Rights Reserved.