VibrationsplatTA 3D

Hitta de bästa vibrationsplattorna

Vad är en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta är ett smidigt och stabilt träningsredskap som dessutom tar upp lite plats. Tack vare en inbyggd motor kan intensiteten regleras till önskad nivå och passar därför personer med olika förutsättningar. 

Glöm inte rabattkoden: nerivikt

Stärker muskler och leder med låg belastning
Reducerar celluliter
Kan vid regelbundet användande hjälpa dig att gå ner i vikt
Ger god träning för att stärka muskulaturen vid benskörhet och i bäckenbotten
Sätter fart på lymfsystemet och bidrar till allmänt god hälsa genom ökad blodcirkulation

Rekommenderas av läkare och sjukgymnaster för personer med värk i leder samt mot Atros

svenska
suomi
norsk
dansk
thailändska

3d vibrationsplattOR GER MER MÅNGSIDIG VIBRATIONSTRÄNING


FitnessPlate Future 3D: Denna högkvalitativa vibrationsplatta har många fördelar. Den har 20 olika hastighetsnivåer, dubbla motorer, två rörelser, 3D och en maxbelastning på 120 kg. Denna vibrationsplatta är riktigt effektiv, och passar lika bra om du är nybörjare eller proffs.

FitnessPlate Future 3D ger dig extra träning: Här ingår både motståndsband och yogamatta, så att du har allt du behöver för en effektiv och omväxlande träning. Med dessa tillbehör kan du träna alla delar av kroppen, och på precis det sätt du vill. Vibrationsplattan är 75 x 45 x 14 centimeter och har en vikt på 18 kg.

FitnessPlate Future 3D

 • Svängningar (Oscillation)
 • 3D vibrationer (Linear/Triplanar)
 • Kombination av svängningar + 3D
 • Om du har mycket smärta och vill ha den bästa rehaben med vibrationsplatta så rekommenderas vibrationsplatta 4D

  • Maxvikt: 120 kg
  • Produktens vikt: 18 kg
  • Mått: 75 × 45 × 14 cm
  • Program: 3 förinställda intervallprogram om 15 min
  • Två motorer
  • Hastigheter: 20 Hz: 11,2 – 52
  • Kapacitet: 240 kw
  future3d vibrationsplatta 3d

  Författare

  Sofi Isaksson är hjärnan bakom vibrationsplattor.nu, denna webbplats som informerar och rekommenderar de bästa vibrationsplattorna. Sofi är extremt passionerad av fitness och hälsa, och hon älskar att dela med sig av sin kunskap till andra. Sofi bor i Hakkas, en liten stad i Gällivare kommun, med sin man och två barn. Sofi arbetar som grafisk designer och bloggare.

  Författare Sofi Isaksson

  Inlägg och mer information om vibrationsplattor

  7 övningar med vibrationsplatta


  Man kan träna på många olika sätt på en vibrationsplatta. De flesta vibrationsplattor har träningsband som kan användas för att träna armarna, men även många vanliga övningar passar perfekt att utföra på en vibrationsplatta. Fördelen med att göra övningarna på en vibrationsplatta är att de blir effektivare av vibrationerna.SE ALLT

  Läs Mer
  7 övningar med vibrationsplatta

  Fitnessplate 4D


  Fitnessplate 4D är en komplett vibrationsplatta som erbjuder olika behandlingar för fettförbränning, dränering av lymfsystemet och smärtlindring. Plattan har fyra olika behandlingslägen: massage, vibration, värme och is. Massageläget hjälper till att stimulera lymfsystemet och förbättra cirkulationen. Vibrationsläget hjälper till att bränna fett och kalorier. Värmeläget hjälper till att slappna av

  Läs Mer
  Fitnessplate 4D

  Fitnessplate Future 3D


  Fitnessplate Future 3D är en vibrationsplatta som genererar både 3D-rörelser och oscillationer (svängningar). Den kombinerar alltså 3D-vibrationer och svängningar, vilket gör den till ett träningsredskap med dubbla syften.Den har tre inställningar för 15-minuters schemaläggning med fast tid. Du kan också justera tiden och hastigheten manuellt.Den har en handkontroll som ser

  Läs Mer
  Fitnessplate Future 3D

  Vibrationsplatta Köpguide


  Du behöver tänka mycket när du väljer en vibrationsplatta, eftersom alla inköp kräver att du reflekterar över saker. Det finns många olika val av egenskaper som är viktiga att tänka på. I det här avsnittet går vi igenom de viktigaste faktorerna att tänka på innan du bestämmer dig för en vibrationsplatta.


  Vilken typ av vibrationsplatta ska du satsa på?


  Vibrationsplattor vibrerar inte på samma sätt. Linjär vibration och svängningar är de vanligaste modellerna. Den svängande (oscillerande) vibrationen går från sida till sida, som en gungbräda. Svängande (oscillerande) vibrationsplattor ger mer dynamisk träning än linjära vibrationsplattor. Plattorna fungerar utmärkt för viktminskning och låter inte så mycket som vibrationsplattor med linjära vibrationer. Linjär vibration rör sig uppifrån och ner. De har en högre hastighet än oscillerande vibrationsplattor, vilket gör att de ofta låter mer. Kombinationer av vibrationer kallas oftast 3D och 3D vibrationsplattor är värda att satsa på för mer flexibel träning, exempelvis ger de bättre spänst, bättre för att bygga muskler och dessutom utmärkta för att minska celluliter.


  Vilken storlek på vibrationsplatta önskar du dig? 


  Vibrationsplattans storlek är också viktig. Den ska vara tillräckligt bred för att du kan utföra de övningar du vill på programmet. Samtidigt måste den kunna få plats i ditt hem. Vibrationsmaskiner är ofta större i storlek och lämpar sig inte så bra i lägenheter, men passar utmärkt i villor och på gym. Vill du ha en väldigt portabel så finns miniplate som du hittar mer information om ovan.


  Användarvänlighet 


  Om du är nybörjare är det bättre att investera i en enkel design som sparar tid genom att lära dig att använda den. Är du däremot teknikintresserad och vill ha massa funktioner så rekommenderar vi vibrationsplatta 4D.


  Designen


  En vibrationsplatta bör ha ett bra design, eftersom den ofta står framme. Den ska passas in med resten av ditt hem. Om du inte har så mycket utrymme hemma, så kan du satsa på de mindre varianterna. Din preferensdesign avgör vilken design som passar dig bäst.


  Prisklass


  Priset är en av faktorerna som påverkar alla köp, beroende på vad det gäller. Vibrationsplattorna kan variera i prisklass och det är viktigt att du väljer den som passar just ditt budget. Vi anser att Fitnessplate Future 3D ligger på en mycket fördelaktig prisnivå, även fitnessplate 4D har blivit nedsatt i pris och är nu ett mycket bra alternativ med än fler finesser. 


  Mer nytta för lymfsystemet

  Att vibrationsplattan är utmärkt för lymfsystemet finns det många bevis för. Det finns fler bra produkter som hjälper lymfsystemet, exempelvis infrabastun

  Vill du se massa vibrationsövningar?

  Boken är skriven av de främsta experterna inom vibrationsträning och övningarna ger snabba resultat!

  Copyright 2022 - All Rights Reserved.