fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Fitness plate power 

 november 12, 2022

Skriven av:  Filippa

Med denna vibrationsplatta från TrendRehab så kan du ta din vibrationsträning till nästa nivå!

Fitnessplate Power är det senaste tillskottet av vibrationsplattor. Den ligger mellan Fitnessplate Future 3D och 4D när det gäller prestanda, med en något mindre träningsyta och svagare motor än dessa två plattor. Den har dock en extra motor och mer rörelse än 3D (precis som 4D). Dess hastighet börjar något lägre än 3D och 4D, vilket innebär att du kan använda den för långsammare, lågintensiva träningspass om du vill.

Vibrationsplattan erbjuder dig att träna på ett effektivt men mycket skonsamt sätt, vilket innebär att träningen kan göras mångsidig och anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill förbättra din rörlighet, balans eller styrka, oavsett om du vill använda den för uppvärmning, återhämtning eller rehabilitering kommer denna Fitness plate göra jobbet. Du kan förvänta dig riktigt bra resultat i alla övningar.

En stor fördel med just Fitness Plate Power vibrationsplatta är att den med sina vibrationer kan användas för att stimulera alla muskler i kroppen, framförallt de små musklerna som du inte aktiverar lika ofta. I och med den variation som vibrationsplattan erbjuder i din träning ser den också till att dina övningar känns roliga och utvecklande även efter många gånger.

ANVÄND RABATTKODEN: VIBRADEAL FÖR 27% RABATT

Hitta bästa Fitness plate Power

Vill du ha möjligheten att träna med vibrationer på en vibrationsplatta hemma? Oavsett vilken typ av träning du vill kunna genomföra kan du med en fitness plate, som denna FitnessPlate Power, göra träningen mycket effektiv utan att din kropp behöver ansträngas särskilt mycket. Oavsett nivå, behov och önskemål kan din vibrationsträning maximeras.

Idag finns det ett flertal olika modeller av fitness plate att välja mellan på marknaden. Det innebär att du som själv önskar köpa en vibrationsplatta har goda möjligheter att hitta en variant som passar dig och dina önskade användningsområden bra.

Oavsett om du vill träna styrka, balans eller rörlighet, oavsett om du vill utföra träning för rehabilitering, stretching, uppvärmning, återhämtning eller avslappning kan du göra det med din vibrationsplatta. Din fitness plate erbjuder dig att genomföra mängder av olika övningar på ett sätt som passar dig, helt i enlighet med din "power".

Fördelar med träning med vibrationsplatta

Det är bevisat att träning med en fitness plate har en mängd olika positiva effekter, det inte bara på kroppen utan även psykiskt. Det är framförallt en populär träningsmetod som allt fler använder sig av då man ska utföra någon form av rehabiliteringsträning, men även för att träna upp sin rörelse, styrka och balans, samt för bättre blodcirkulation.

En fitness plate power är som sagt en mycket effektiv träningsmetod att ta till, samtidigt som det är väldigt skonsamt mot både kroppen och dina muskler. Med denna typ av vibrationsträning tar sig vibrationerna ändå ner på djupet i dina leder och muskler för att verkligen ge synlig effekt. Denna plattform hjälper även dig som vill se en förbättrad hälsa överlag.

Anledningar till att köpa en fitness plate

Fördelarna med en vibrationsplatta är med andra ord många. Du kan själv avgöra om du vill använda din plate som ett eget träningsredskap eller om du vill kombinera den med andra liknande produkter och redskap för träningen. Du kan förvänta dig positiva resultat och en mer rörlig, stark och välmående kropp! 

FitnessPlate Power är ett av alla de exempel på produkter som kan ta din träning och rehabilitering till nästa nivå. En annan vanligt förekommande vibrationsplatta på marknaden är Power plate, som du kan använda dig av för att genomföra samma typer av övningar som med vibrationsplattan Fitnessplate power. 

  • ökad blodcirkulation
  • bättre rörlighet
  • ökad smidighet och flexibilitet
  • bättre balans och stabilitet
  • ökad styrka i muskler och leder
  • ökad förbränning
  • minskad nivå av stress

ANVÄND RABATTKODEN: VIBRADEAL FÖR 27% RABATT

Tips - så använder du en Fitness plate

En fitnessplate är ett träningsredskap som erbjuder mycket mångsidig och varierad träning helt anpassad efter din egen nivå. Du kan styra träningen helt efter dina förutsättningar och förmågor, samt efter dina behov och önskemål.

Det även från en dag till en annan. Musklerna aktiveras på ett effektivt men skonsamt sätt och din smidighet såväl som styrka förbättras avsevärt. Det trots rätt liten ansträngning från din sida - att träna på en fitnessplate är nämligen inte allt för jobbigt.

Perfekt komplement vid rehab

Idag väljer många att investera i en vibrationsplatta - som denna FitnessPlate Power - i samband med att de ska påbörja en period av rehab för kroppen. Detta då regelbunden användning av och träning med en vibrationsplatta bland annat bidrar till att muskler och leder kan slappna av på djupet.

Det i kombination med att vibrationsträningen bidrar till ökad smidighet och förbättrad rörlighet gör att en vibrationsplatta lämpar sig perfekt för just rehabilitering. Det oavsett om det gäller rehab efter skada, operation, sjukdom eller olycka. Du har möjligheten att anpassa träningen helt efter egen förmåga, efter egna önskemål och egna ambitioner.

Detta innebär i sin tur att en fitness plate power kan göra sig lika bra för gamla som unga, för nybörjare som för erfarna. För att maximera dina resultat utan att behöva kompromissa när det kommer till komfort eller ansträngning kan du sakta men säkert testa dig fram i din vibrationsträning med fitness plate för att öka i styrka och uthållighet allt eftersom.

Läs mer om fitness plate och vibrationsträning

Vi hoppas att du ska kunna hitta en fitnessplate eller vibrationsplatta som passar just dig och den träning du önskar genomföra. Du kan hitta bästa vibrationsplatta oavsett om du vill använda den för styrketräning, rehab, balansträning, rörlighetsträning eller andra träningsformer. Genom att investera i en fitness plate power är du ett steg närmare mot en mer välmående och balanserad kropp, vilket är precis vad denna mångsidiga träningsmetod ger!

Här hos oss kan du ta del av allt du vill och bör veta om just fitness plate och träning med vibrationer. Du får tillgång till all nödvändig information om såväl träningen i sig som om specifika produkter, och kan därefter hitta det bästa för just dig. Ange din e-postadress för att kunna ta del av våra senaste nyheter där vi hjälper dig att hitta bästa fitnessplate!

Filippa


Vibrationsplattor

Fler inlägg:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kom i Kontakt med oss

0 of 350

SPARA 36% PÅ FITNESS PLATE 3D

Glöm ej ange rabattkoden vibradeal

i kassan för att få ut hela rabatten.