fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

WeightWorlds Vibrationsplatta 

 november 12, 2022

Skriven av:  vibrationsplattor

Lätt smidig portabel Vibrationsplatta

Det finns många olika vibrationsplattor, eller till och med gym som ger alternativ för att använda dessa. Men det kan kosta mycket och man kanske inte alltid har tiden i sig. Vi rekommenderar därför en lätt och portabel Vibrationsplatta från WeightWorld.

Den är enkel att använda hemma, eller ta med sig på semestern för att alltid kunna träna där man önskar på ett snabbt och smidigt sätt.

Följ bara länken ovan eller läs mer om WeightWorlds Vibrationsplatta för träning genom att klicka här.

Få ett helt underbart resultat med den lätta mini vibrationsplattan för att nå alla dina träningsmål.

Fördelar med en portabel Vibrationsplatta

Det finns många fördelar med att använda en portabel vibrationsplatta som att öka blodflödet, stärka musklerna och börja bli mer aktiv. Detta då det kan vara en mindre belastning på ens leder och ligament, samt att den kan hjälpa en att förbättra ens balans samt att den är lätt och kan därför kan tas med sig där man önskar.

Vem kan använda Vibrationsplattan?


En miniplate passar nästan alla som önskar att bli lite mer aktiva och är idealisk för dom som känner att man inte riktigt har tiden att lägga ned på träning, eller om man vill komplettera ens träning för att få ett så ultimat resultat som möjligt.

Har man däremot varit med om en skada, tar mediciner eller genomgår en medicinsk utredning, bör man alltid rådfråga ens läkare innan man påbörjar användningen av sin vibrationsplatta.

Hur använder man Vibrationsplattan?

Det är lätt. Du tar din miniplate där du vill träna, stoppa in sladden i vägguttaget och ha batterier i fjärrkontrollen. Välj sedan vad du önskar att träna och sätt på maskinen genom att välja vilket program eller hastighet du vill ha för den övning som du vill göra, och träna i 15 minuter för ett bra, snabbt och effektivt resultat.

Lätt, smidig och enkelt portabel vibrationsplatta för ett underbart resultat

vibrationsplattor


Vibrationsplattor

Fler inlägg:

Kommentera:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kom i Kontakt med oss

0 of 350

SPARA 36% PÅ FITNESS PLATE 3D

Glöm ej ange rabattkoden vibradeal

i kassan för att få ut hela rabatten.