fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Miniplate 

 oktober 12, 2022

Skriven av:  vibrationsplattor

Vill du kunna effektivisera din träning utan att påfresta kroppen i onödan?

Vill du kunna träna på ett sätt där du kan öka din fettförbränning och samtidigt stärka dina muskler och leder? Med en miniplate vibrationsplatta kan du göra just det, öka din fettförbränning och samtidigt stärka dina muskler och leder. Detta är en kompakt, väldigt behändig och smidig vibrationsplatta som ger fullgod effekt samtidigt som det är väldigt skonsamt och behagligt!

NU ännu mer nedsatt pris på Miniplate

Använd vår rabattkod: VIBRADEAL

Miniplate - en mindre version av vibrationsplatta

Tack vare att en miniplate är utformad i en mindre, nättare och smidigare design är den väldigt mycket mer behändig och lättanvänd än en vanlig vibrationsplatta. Oavsett hur stort eller litet du bor eller var du befinner dig kan den alltså användas utan problem. Denna miniplate från Trendrehab är ett mycket bra och praktiskt alternativ.


Trots dess storlek kan dock en mindre vibrationsplatta ge samma goda effekt som en vanlig variant. Det finns med andra ord många fördelar med att investera i och använda en miniplate. Nedan listar vi allt du kan tänkas vilja (och behöva) veta om produkten, samt tipsar om några av våra favoriter på marknaden!

miniplate workout

Varför köpa en miniplate vibrationsplatta?

Som tidigare nämnt finns det många fördelar med att investera i och använda en miniplate. Framförallt har du mycket att dra nytta av när det kommer till dess välgörande och stärkande effekter - miniplattans vibrationer ser till att du ökar din fettförbränning samtidigt som du stärker både muskler och leder.


Oavsett om du vill gå ner i vikt, få mer muskler eller bara aktivera kroppen och röra på dig på ett effektivt sätt kan en miniplate vara väldigt bra. Du behöver inte oroa dig för att träningen tär på din kropp - det är en väldigt skonsam metod - men kan samtidigt känna dig nöjd med den effekt du kommer se. Träningen med denna vibrationsplatta kan varieras väldigt mycket!

ANVÄND RABATTKODEN: VIBRADEAL FÖR 27% RABATT

Fördelar med miniplate vibrationsplatta


  • erbjuder varierad och mångsidig träning för alla

  • stärker små muskler och leder

  • 15 minuters träning på miniplate motsvarar cirka 30 minuter cirkelträning - du effektiviserar din träning väldigt mycket!

  • bidrar till träning som går ner på djupare nivå i muskler och leder

  • skonsam metod som innebär minimal påfrestning

  • kan hjälpa vid smärta, stelhet och värk

  • aktiverar lymfsystemet som kan bidra till ökat välmående överlag, bland annat då det bidrar till rensning av slaggprodukter och överskottsvätska, förbättrar immunförsvaret samt minskar stelhet, svullnad och svampbildning

  • underlätta vardagen för dig som leder av ledsjukdomen artros - dynamisk belastning, som du får med en miniplate, är den bästa behandlingen enligt sjukgymnaster och experter

  • kan hjälpa dig som nyligen varit gravid att stärka din bäckenbotten

ANVÄND RABATTKODEN: VIBRADEAL FÖR 27% RABATT

Hur fungerar träningen med miniplate?

Så hur fungerar det då egentligen när man tränar med en miniplate? Jo, det går till som så att när du tränar på en miniplate - som på denna trendrehab miniplate - så kommer hela din kropp att skaka. Dessa skakningar bidrar i sin tur till att kroppens alla nerver måste samverka i ett otroligt snabbt rörelsemönster, vilket innebär att dina muskler och leder aktiveras än mer effektivt.

Med träning på miniplate kommer också fler muskler och leder att aktiveras på en djupare nivå, det vill säga många av de som du kanske inte skulle komma åt på annat sätt (eller som du kanske inte ens visste att du hade). Genom att variera din träning och dina övningar kan du själv avgöra vilken eller vilka muskler och muskelgrupper som ska aktiveras.

Fyra gånger så effektivt som vanlig träning

För att du ska förstå hur effektiv träning du kan göra med en miniplate vibrationsplatta kan vi säga såhär; det sägs att 15 minuters träning på en miniplate kan motsvara cirka 30 minuter cirkelträning. Det sägs även att 15 minuter på en miniplate kan motsvara 60 minuters vanlig träning. Träningen blir alltså väldigt mycket mer effektiv på kort tid.

I och med att du kan träna på ett så effektivt sätt kommer du också kunna öka din fettförbränning avsevärt. Detta är framförallt att föredra då du önskar gå ner i vikt snabbt, men utan att riskera skador eller obehag på kroppen.

Mångsidig träning för alla med en miniplate vibrationsplatta

Oavsett vad just du har för förutsättningar, ambitioner och önskemål kan en miniplate vara en väldigt bra investering. Den gör sig lika bra för nybörjare som för rutinerade tränare och proffs. Användningsområdena med en miniplate vibrationsplatta är väldigt många, och du kan anpassa upplägget helt efter det som passar dig.

vibrationsplattor


Vibrationsplattor

Fler inlägg:

Kommentera:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kom i Kontakt med oss

0 of 350

SPARA 36% PÅ FITNESS PLATE 3D

Glöm ej ange rabattkoden vibradeal

i kassan för att få ut hela rabatten.